Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

6 simpele stappen om met beleggen te beginnen

Jim Tehupuring legt uit hoe je begint met beleggen Beeld © RTL Z Beursspel

Janneke Willemse bespreekt samen met beleggingsexpert Jim Tehupuring hoe je in 6 stappen heel eenvoudig met beleggen kunt beginnen.

Veel mensen overwegen om te beginnen met beleggen, alleen komt het er toch vaak niet van, want waar te beginnen? En 'heeft het wel zin om met een paar tientjes per maand te starten?' Beleggingsexpert en -coach Jim Tehupuring legt in nog geen vijf minuten uit hoe je met een paar simpele handelingen in een mum van tijd de eerste stappen op de beursvloer zet. 

Tehupuring: "Het eerste wat je moet doen, is bepalen hoeveel budget je momenteel beschikbaar hebt. Belangrijk is namelijk dat je niet van het geld dat je wil beleggen afhankelijk bent. De één zal met €4.000 beginnen, de ander met €100. Het maakt niet uit met welk bedrag je start, als je het morgen maar niet nodig hebt." Kijk het fragment terug voor de overige 5 stappen.

Beleggen iets voor jou? Ontdek het met het RTL Z Beursspel

Het RTL Z Beursspel mag dan zijn uitgespeeld, ook na afloop van de spelperiode kun je gewoon blijven oefenen met beleggen. Wel de beleggingslessen, niet de financiële risico's.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

'Op
Lees ook:
'Op mijn vijftigste wil ik financieel onafhankelijk zijn'