Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

'Op mijn vijftigste wil ik financieel onafhankelijk zijn'

Finfluencer Elle Loijens over waarom ze belegt Beeld © RTL Z Beursspel

Nieuw dit seizoen is de serie 'Hoe beleg je?' Beursexpert Janneke Willemse gaat langs bij finfluencers, influencers binnen de financiële wereld die hun beleggingskennis delen. Deze week staat ze op de stoep bij Elle Loijens. Ze vertelt over hoe ze belegt om hopelijk al op haar vijftigste financieel onafhankelijk te zijn.

Sinds 2019 runt Elle Loijens (34) haar blog Financelle. Een platform over persoonlijke financiën, beleggen en financieel onafhankelijk worden. "Ik spaarde altijd wel en beleg sinds 2016, maar ik had er eigenlijk nooit geen concreet doel mee. Dit veranderde op het moment dat ik het boek 'Miljonair met een gewone baan' las. Toen kon ik zo concreet over financiële onafhankelijkheid lezen dat ik gelijk verkocht was."

Wat doet Looijens om haar beleggingsdoel te realiseren? Ze stopt weinig tijd in haar beleggingen, hoe doet ze dit? En wat maakt beleggen voor haar zo interessant? Kijk hier het interview terug.

Beleggen iets voor jou? Ontdek het met het RTL Z Beursspel

Het RTL Z Beursspel mag dan wel zijn uitgespeeld, ook na afloop van de spelperiode kun je blijven oefenen met beleggen. Wel de beleggingslessen, niet de financiële risico's.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Wachten
Lees ook:
Wachten met beleggen tot je studieschuld is afgelost?