Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

'Blijf zitten waar je zit bij kelderende koersen'

Janneke Willemse presenteert wekelijks Beursspel TV Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV over opvallend beursnieuws en delen ze beleggingstips.

Elke week trapt beleggingsexpert Jim Tehupuring Beursspel TV af met actueel beursnieuws. De afgelopen dagen vielen twee aandelen in het bijzonder op: Unilever en DSM. Tehupuring praat je bij over wat ervoor zorgt dat hun beurskoersen zo in beweging zijn gekomen.

Verder zit de officiële spelperiode van het Beursspel erop en dus hebben we een winnaar! Waar caasc1 vorige week nog aan kop ging met 133% rendement, heeft ze de rest van de beleggers afgelopen week nog verder achter zich weten te laten. Haar uiteindelijke rendement? Met 158% is ze als eerste geëindigd en heeft ze een dag leven als miljonair gewonnen. Wat is haar strategie geweest? Tehupuring zoomt in.

In de laatste les van 'Beleggen voor Beginners' gaat Janneke Willemse in op duurzaam beleggen. Wat is het en vooral hoe zorg je dat je beleggingen bijdragen aan een betere wereld?

En zoals elke week sluit beurscommentator Durk Veenstra af met een beursklassieker. Passend bij deze tijden van bewegende beurzen: kijk niet naar je portefeuille. Verkoop nooit. "Een dode belegger is de beste belegger." Waarom zou je deze strategie aanhouden?

Beleggen iets voor jou? Ontdek het met het RTL Z Beursspel

Het RTL Z Beursspel mag dan wel zijn uitgespeeld, ook na afloop van de spelperiode kun je blijven oefenen met beleggen. Wel de beleggingslessen, niet de financiële risico's.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

6
Lees ook:
6 redenen waarom je nu met beleggen wil beginnen