Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

'Beleggers, blijf rustig in een berenmarkt'

Janneke Willemse presenteert wekelijks Beursspel TV Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV over opvallend beursnieuws en beleggingstips.

Wekelijks trapt beleggingsexpert Jim Tehupuring Beursspel TV af met actueel beursnieuws. Waar hij het deze uitzending over wil hebben? Nieuws dat ons allemaal aangaat over vliegtuigmaatschappij Air France-KLM. "Al een behoorlijke tijd zitten ze in geldnood. Nu hebben ze gezegd om nog eens ruim €2 miljard op te willen halen. Wie dat moeten betalen? De bestaande aandeelhouders." Wat doet dit nieuws met de koers? Gaat het ooit nog met KLM goedkomen? En is het nieuws om in het RTL Z Beursspel iets mee te doen? Tehupuring geeft tekst en uitleg.

Verder wordt op het huidige klassement van het RTL Z Beursspel ingezoomd. Van de ruim 8500 spelers gaat caasc1 met 133% rendement aan kop. Met nog één speeldag op de teller ziet het er voor deze belegger rooskleurig uit. Waar is de top 5 van vorige week gebleven? En hoe kan de huidige koploper zo'n inhaalslag hebben gemaakt? 

Daarnaast gaat Willemse in het wekelijks terugkerende item 'Beleggen voor Beginners' in op hoe je kunt beleggen met belastingvoordeel (voor je pensioen). Over je spaar- en beleggingsgeld moet je belasting betalen, maar je kunt ook met belastingvoordeel beleggen. Kom te weten hoe dit werkt.

En beurscommentator Durk Veenstra sluit de uitzending af met een mooie beursklassieker over de bare market. "Blijf rustig in een berenmarkt." Een bomvolle uitzending vol informatie en tips die je in het RTL Z Beursspel en op de beursvloer gelijk kunt toepassen.

Oefen met beleggen. Maak een beleggingsportefeuille aan.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Winst
Lees ook:
Winst nemen, makkelijker gezegd dan gedaan
Dit is een artikel van