Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

'Mijn grootste fout? Denken dat beleggen altijd heel risicovol moet zijn'

Finfluencer Tim Kraai deelt zijn beleggingstips Beeld © RTL Z Beursspel

Nieuw dit seizoen is de serie 'Beleggen met finfluencers', influencers binnen de financiële wereld. In deze aflevering gaat beursexpert Janneke Willemse voor een portie beleggingskennis langs bij Tim Kraai van 'Langzaam Rijker.'

Tim Kraai (30) belegt sinds 2017. Met zijn social kanaal 'Langzaam Rijker' wil hij persoonlijke financiën en beleggen voor iedereen begrijpelijk maken. Hij vertelt waarom hij met beleggen is begonnen, in welke aandelen hij belegt en met welke strategie je als (beginnende) belegger langzaam rijker kunt worden.

Kijk het fragment en krijg praktische tips, waarmee gelijk in het RTL Z Beursspel kan worden geoefend.

Beter in beleggen worden? Speel het Beursspel

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

'Beleggen
Lees ook:
'Beleggen is echt iets anders dan een spaarpotje'