Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

Met Sprinters risico's beperken? Dat zit zo

Janneke Willemse legt uit hoe je Sprinters kunt inzetten Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks bespreekt Janneke Willemse in haar item 'Beleggen voor Beginners' een thema waar je als beginnende belegger het fijne van wil weten. Deze week gaat ze verder waar ze vorige week is gebleven: beleggen met het hefboomproduct 'Sprinter.'

Sprinters worden vaak als producten met veel risico, snelle winsten en snelle verliezen gezien. Maar wist je dat je Sprinters juist ook kunt inzetten om risico's te beperken? Dit komt onder andere, doordat dit hefboomproduct een stop loss-niveau heeft. Wat het is en hoe het werkt, legt Willemse in deze beleggingsles uit.

Het RTL Z Beursspel is een mooi platform om met Sprinters te oefenen en er meer feeling bij te krijgen. 

Speel het RTL Z Beursspel en oefen met beleggen

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Beleggen
Lees ook:
Beleggen met een hefboom: zo werkt een Sprinter