Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

'Ook als koersen dalen, zijn er koopkansen'

Janneke Willemse presenteert wekelijks Beursspel TV Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV over opvallend beursnieuws en beleggingstips.

Nog één week en het RTL Z Beursspel is uitgespeeld. Inmiddels doen ruim 8.000 (beginnende) beleggers er alles aan om hun fictieve ton aan speelgeld zoveel mogelijk te laten groeien. Of dit nog wel het moment is om aan te haken? Zeker! Ook na de speelperiode houd je toegang tot je eigen en andermans beleggingsportefeuille en kun je blijven oefenen met beleggen. Meld je hier (kosteloos) aan. 

Wekelijks vat beleggingsexpert Jim Tehupuring opvallend beursnieuws van de afgelopen week samen. Wat is het nieuws dat de beurs in beweging bracht? "Dat waren centrale bankiers die de markt in positieve zin in beweging zetten. Zo meldde ze dat ze voorzichtig met de renteverhoging zullen zijn." Wat betekent dit voor het sentiment en daarmee voor beurskoersen? 

Nieuw dit seizoen is de serie 'Hoe beleg je?' Beursexpert Janneke Willemse gaat langs bij finfluencers, influencers binnen de financiële wereld die hun beleggingskennis delen. Deze week bezoekt ze Tim Kraai. Hij vertelt hoe hij belegt en hoe je als (beginnende) belegger langzaam rijker kunt worden.

De drie beursexperts sluiten de uitzending af met een blik op de huidige beursontwikkelingen. Hoe kan het dat de beurs opeens weer omhoog schiet? En wat kun je als belegger met deze informatie?

Meespelen? Meld je hier aan

Inschrijven en meespelen is tijdens de speelperiode t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Winst
Lees ook:
Winst nemen, makkelijker gezegd dan gedaan