Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

Winst nemen, makkelijker gezegd dan gedaan

Wekelijks wordt er in Beursspel TV belangrijk beursnieuws besproken Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV over opvallend beursnieuws en beleggingstips.

Elke week trapt beleggingsexpert Jim Tehupuring Beursspel TV met actueel beursnieuws af. Deze week heeft hij het over de soap rondom Twitter en Elon Musk. "Beleggers beginnen het vertrouwen in Elon Musk te verliezen. Zowel Tesla als Twitter zijn de afgelopen tijd meer dan een kwart van hun beurswaarde kwijtgeraakt." Wat is er gaande? Gaat dit een 'net als Tesla van de beurs afhalen'-scenario worden?

Met nog anderhalve speelweek op de teller wordt op het huidige klassement van het RTL Z Beursspel ingezoomd. Net als vorige week staat Rens de Bruin aan kop. Inmiddels heeft hij al 95% rendement weten te pakken door in volatiele markten te handelen. Jim analyseert zijn strategie.

In het wekelijks terugkerende item 'Beleggen voor Beginners' gaat Willemse verder waar ze vorige les was gebleven; Sprinters. Ze worden vaak als risicovol gezien, maar wist je dat je ze ook kunt inzetten om risico's te beperken?  

Beurscommentator Durk Veenstra sluit de uitzending af met de beursklassieker 'winst nemen.' Klinkt kinderlijk eenvoudig, maar het tegendeel blijkt waar te zijn.

Een bomvolle uitzending vol informatie en tips die je in het RTL Z Beursspel en op de beursvloer gelijk kunt toepassen.

Speel jij al mee? Meld je hier aan (gratis)

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van dinsdag 19 april t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Crash
Lees ook:
Crash van techaandelen, hoe is dit te verklaren?
Dit is een artikel van