Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

Dit is waarom je nu nog met het RTL Z Beursspel wil meespelen

Beeld © iStockphoto

Even een tussentijdse update over het RTL Z Beursspel. Ondanks dat het beleggingsspel al een aantal weken wordt gespeeld, kun je nog steeds aanhaken. Lees hier waarom het een goed idee is om je nu nog aan te melden.

Waarom nu nog meedoen?

Pak 'm beet nog twee weken en het RTL Z Beursspel is ten einde. Ondanks dat is het spel nog bij lange na niet uitgespeeld. Aan het einde van de rit draait het erom wie het hoogste rendement heeft gemaakt. Laten die percentages van veel spelers juist nog dicht bij elkaar liggen. En dat, dat biedt kansen voor als je nog niet meespeelt. Stap nu in, maak een reeks aan slimme beleggingen en het zou goed kunnen dat je nog flink veel rendement kan meepakken. Fictief dan. Wél de beleggingslessen, niet de financiële risico's. Eindig je als eerste, dan win je een dag leven als miljonair. Voor 24 uur gaan deuren open die normaal gesloten blijven.

Meekijken in andermans portefeuille

Op vrijdag 27 mei eindigt het RTL Z Beursspel officieel. Wie die dag om klokslag middernacht het meeste rendement bij elkaar heeft weten te beleggen, gaat met de hoofdprijs naar huis. Toch hoeft het daar niet te eindigen. Het Beursspel-platform is namelijk een fijne online omgeving waar 365 dagen per jaar fictief kan worden belegd (met €100.000 fictief speelgeld), maar wel de echte beurskoersen) en vooral kan worden geoefend. Leer spelenderwijs van fouten zonder het in de portemonnee te voelen. Voldoende feeling met short en long gaan, met hefboomproducten en andere belangrijk beleggingsvocabulair gekregen, dan is het een kleine stap naar de échte beursvloer.

Na 27 mei blijf je toegang tot je eigen en andermans beleggingsportefeuille houden. Geen spelelement meer, maar nog wel een omgeving waarin je zonder risico's kunt oefenen met beleggen. 

Beter worden in beleggen? Speel het RTL Z Beursspel

In
Lees ook:
In roerige tijden beleggen of hand op de knip?
Dit is een artikel van