Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

'Beleggen is echt iets anders dan een spaarpotje'

Finfluencer Marjan Heemskerk deelt haar beleggingstips Beeld © RTL Z Beursspel

Nieuw dit seizoen is de serie 'Beleggen met finfluencers', influencers binnen de financiële wereld. In deze aflevering gaat beursexpert Janneke Willemse voor een portie beleggingskennis langs bij Marjan Heemskerk van The Happy Financial.

The Happy Financial is een online platform waarmee Marjan Heemskerk finance toegankelijker voor iedereen wil maken. Met haar praktische artikelen en video's wil ze meer mensen enthousiasmeren om bijvoorbeeld te beginnen met beleggen.

"In 2018 ben ik begonnen met beleggen, nadat ik veel mensen om mij heen er mee bezig zag zijn. Met slechts €100 ben ik begonnen om te kijken of het iets voor mij was. Op die manier ben ik er vertrouwd mee geraakt en ben ik steeds meer verschillende manieren van beleggen gaan ontdekken."

Wat doet zij om van iedereen slimme beleggers te maken? Hoe heeft ze zelf leren beleggen? En vooral, hoe pakt ze het aan? Krijg informatie dat tijdens het RTL Z Beurspel goed van pas komt.

Beter in beleggen worden? Speel het Beursspel

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van dinsdag 19 april t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

'Focus
Lees ook:
'Focus ligt niet op snel rijk worden, maar op geduldig beleggen'