RTL Z Beursspel

'Vaak van strategie wisselen, is geen slimme zet'

10 mei 2022 11:18 Aangepast: 10 mei 2022 13:19
Finfluencer Pim Verlaan deelt zijn beleggingskennis Beeld © RTL Z Beursspel

Nieuw dit seizoen is de serie 'Beleggen met finfluencers', influencers binnen de financiële wereld. In deze aflevering gaat beursexpert Janneke Willemse voor een portie beleggingskennis langs bij Pim Verlaan (32), software-ondernemer en maker van de podcast 'Jong Beleggen.'

Sinds 2020 belegt Pim Verlaan. Als ondernemer bouwt hij geen pensioen op en om toch extra vermogen voor zijn ouwe dag op te bouwen, is hij begonnen met beleggen. "Een paar jaar geleden heb ik mijn onderneming verkocht en had ik opeens best wat vermogen. Vermogen om iets mee te doen. Op dat moment ben ik gaan kijken hoe vermogende mensen met hun vermogen omgaan. En dan, dan kom je al snel uit bij aandelen en vastgoed. Omdat beleggen in aandelen meer bij mij past, ben ik daarmee aan de slag gegaan."

Kijk het interview met Verlaan terug en kom erachter hoe hij heeft leren beleggen, hoe hij het aanpakt en hoe zijn portefeuille eruit ziet. Informatie dat tijdens het RTL Z Beurspel goed van pas komt.

Beter in beleggen worden? Speel het Beursspel

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van dinsdag 19 april t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Focus ligt niet op snel rijk worden, maar op geduldig beleggen'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van