RTL Z Beursspel

'Focus ligt niet op snel rijk worden, maar op geduldig beleggen'

30 april 2022 09:30 Aangepast: 06 mei 2022 10:13
Finfluencer Rabi Safi deelt zijn beleggingstips Beeld © RTL Z Beursspel

Nieuw dit seizoen is de serie 'Hoe beleg je?' Beursexpert Janneke Willemse gaat langs bij finfluencers, influencers binnen de financiële wereld die hun beleggingskennis delen. Deze week stond Willemse bij Rabi Safi (30) voor beleggingspraat op de stoep.

Rabi Safi is een bekende in de digitale wereld door zijn podcast, Instagram-account en YouTube-kanaal 'De Belegger.' Kanalen waar hij alles deelt wat hem rondom beleggen bezighoudt. Van het delen van zijn strategie tot het kunnen meekijken in welke beleggingsacties hij onderneemt. 'Waar ik vooral oog voor heb? Snelgroeiende tech-bedrijven die serieus de wereld met innovatie veranderen. Bedrijven die dingen fundamenteel anders doen en waarvan je weet dat ze momenteel een redelijke prijs voor aandelen vragen. Spotify is daar een goed voorbeeld van.'

In het begin heeft Sabi naar eigen zeggen allerlei onzin op beleggingsvlak uitgeprobeerd, tot hij een specifieke strategie ontdekte. 'Vanaf het moment dat ik de beleggingsstrategie van Warren Buffet, 's werelds beste belegger aller tijden, leerde kennen, is het heel goed gegaan. De focus ligt niet op het zo snel mogelijk rijk worden, maar op de toekomst. Op geduldig beleggen.'

Neem Sabi zijn input mee in het RTL Z Beursspel. 

Meld je hier aan

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van dinsdag 19 april t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Pak rendement zonder de hele dag in het nieuws te zitten'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore