Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

'Dode beleggers zijn de beste beleggers'

Finfluencer Rowan Nijboer geeft beleggingstips Beeld © Beursspel

Nieuw dit seizoen is de serie 'Hoe beleg je?' Beursexpert Janneke Willemse gaat langs bij finfluencers, influencers binnen de financiële wereld die hun beleggingskennis delen. Deze week stond ze op de stoep bij Rowan Nijboer, een bekende, succesvolle belegger.

Rowan Nijboer (34) is geen onbekende in de financiële wereld. Een goede professional om dan ook bij aan te kloppen voor de do's en dont's van beleggen. Hoe is hij met beleggen begonnen? Welke tips heeft hij voor beginnende beleggers? En heeft hij weleens goed de boot gemist? Kijk hier het interview met Nijboer terug. 

Meld je hier aan voor het RTL Z Beursspel

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van dinsdag 19 april t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.