RTL Z Beursspel

Hoe beleggen de koplopers om veel rendement te pakken?

28 april 2022 16:36 Aangepast: 28 april 2022 16:37
Janneke Willemse presenteert wekelijks Beursspel TV Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks kijken Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV naar opvallend beursnieuws en delen ze slimme beleggingstips.

In deze uitzending trapt beleggingsexpert Jim Tehupuring af met nieuws dat er de afgelopen week uitsprong. Gisteren kwam één van de grootste, bekendste bedrijven middenin het cijferseizoen met hun cijfers: Meta (het voormalige Facebook). Na een dip herstelt de koers zich weer. Is het een aandeel om in de gaten te houden?

Daarnaast wordt de tussenstand van het RTL Z Beursspel besproken. Hoe ziet de top 5 er tot dusver uit? Wat doen deze spelers, waardoor zij koplopers zijn? Verder gaat beurscommentator Durk Veenstra in op een actuele beleggingsklassieker: 'regelmatig bijkopen is cruciaal.' Veenstra legt uit.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van dinsdag 19 april t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

Speel mee! Meld je hier aan

Beursspel TV, elke donderdag om 9:45 en vrijdag om 9:15 op RTL Z.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Pak rendement zonder de hele dag in het nieuws te zitten'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van