RTL Z Beursspel

Dit is wat je als belegger over de dalende beurs moet weten

29 april 2022 13:16 Aangepast: 06 mei 2022 09:50
Beleggingsexpert Jim Tehupuring over de dalende beurskoersen Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV over opvallend beursnieuws en beleggingstips.

Wekelijks vat beleggingsexpert Jim Tehupuring in een paar minuten opvallend beursnieuws van de afgelopen week samen. Nieuws van de week? 'De dalende beurs. Beleggers en spelers van het Beursspel hebben de koersen hard zien dalen. Waar de AEX een week geleden nog op zo'n 730 punten stond, is het van de week onder de 690 gedaald. Inmiddels staan we weer rond de 700 punten.' Hoe komt dit? En wat moet je hierover als belegger weten? 

Nieuw dit seizoen is de serie 'Hoe beleg je?' Beursexpert Janneke Willemse gaat langs bij finfluencers, influencers binnen de financiële wereld die hun beleggingskennis delen. Deze week gaat Willemse langs bij Rabi Safi, online beter bekend als @de_belegger. Hoe belegt hij? En welke beleggingstips heeft hij? Tips die tijdens het RTL Z Beurspel en op de beursvloer zelf goed van pas komen. Net zo praktisch zijn de 6 tips om beleggingsfouten te voorkomen waarmee Veenstra en Tehupuring de aflevering afsluiten. 

Schrijf je hier in voor het Beursspel

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van dinsdag 19 april t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hoe beleggen de koplopers om veel rendement te pakken?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van