RTL Z Beursspel

De winnaar van het RTL Z Beursspel is bekend!

17 december 2021 13:52
De top 5 van het RTL Z Beursspel Beeld © RTL Z Beursspel

Na zes weken spelen hebben we een winnaar! Theo Clemens mag zich met 234% rendement de trotse winnaar van de najaarseditie '21 noemen. Hoe heeft hij dit voor elkaar weten te boksen?

Theo Clemens heeft van zijn €100.000 speelgeld €334.000 weten te maken. Vier weken lang heeft hij de koppositie met een unieke strategie weten vast te houden. Ontzettend knap! Clemens: 'Ik speelde op de pieken van Volkswagen. Eerst liet ik de koers zakken, zakken, zakken. Op het moment dat ik zag dat de koers omhoog schoot, dan kocht ik weer in.' De winnaar wint een dag leven als miljonair.

Beleggingsexpert Jim Tehupuring blikt terug op hoe de winnaar het spel heeft gespeeld en hoe de beleggingsomstandigheden tijdens deze najaarseditie van het RTL Z Beursspel waren. 

Beter leren beleggen? Maak hier je portefeuille aan en oefen, voordat je de beurs op gaat. 

Het RTL Z Beursspel is uitgespeeld. In het najaar zijn we weer terug met een nieuwe editie. Houd de website in de gaten voor de exacte startdatum.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vooruitblik op 2022: Wat kunnen beleggers verwachten? 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van