RTL Z Beursspel

Terugblik op de najaarseditie van het RTL Z Beursspel

16 december 2021 21:10
Janneke Willemse en Jim Tehupuring over de afgelopen Beursspel-periode Beeld © RTL Z Beursspel

Het RTL Z Beursspel mag dan wel uitgespeeld zijn, uitgepraat raken we nooit over beleggen. Daarom in deze een na laatste aflevering van Beursspel TV een update over actueel beursnieuws en meer.

Wil je graag iets met beleggen doen, alleen is de drempel nog net te hoog, omdat je er nog geen kaas van hebt gegeten? Of houdt iets anders je tegen? De afgelopen weken hebben Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra proberen zoveel mogelijk vraagtekens bij je weg te nemen.

In deze uitzending draait het om de winnaar van het Beursspel, Theo Clemens uit Almere. Wat was zijn strategie? Hoeveel rendement heeft hij, virtueel dan, bij elkaar weten te beleggen?

Verder praat Jim Tehupuring je bij over de beurs en dan specifiek over de acties die de Amerikaanse centrale bank Federal Reserve van plan is te nemen. Iets wat invloed heeft op de internationale beurs. Beleggingsexpert Janneke Willemse gaat met haar wekelijkse item 'Beleggen voor Beginners' in op hoe het kan dat geld op een spaarrekening zetten je tegenwoordig niet rijker, maar juist armer maakt. En beurscommentator Durk Veenstra? Hij gaat in op de klassieker: 'Duurzaamheid is essentieel.'

Een beleggingsportefeuille openen om mee te oefenen? Klik hier.

Het RTL Z Beursspel is uitgespeeld. In het voorjaar zijn we weer terug met een nieuwe editie. Houd de website in de gaten voor de exacte startdatum.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De (on)zin van terugkijken. Heb je daar als belegger iets aan?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van