Beleggen met de koploper

Zo belegt de huidige koploper van het RTL Z Beursspel

09 december 2021 21:10
Theo Clemens deelt zijn beleggingstips Beeld © RTL Z Beursspel

Verslaggever Maarten Veeger gaat langs bij de huidige koploper van het Beursspel: Theo Clemens uit Almere. Van zijn €100.000 speelgeld heeft hij inmiddels al €307.000 weten te maken. Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen? En gaat hij de wedstrijd winnen?

Al dagen weet Theo de ruim 12.000 andere beleggers ver achter zich te laten en groeit zijn rendement met de dag. Wat is zijn strategie? 'Ik speel op de pieken van Volkswagen. Eerst laat ik de koers zakken, zakken, zakken. Op het moment dat ik zie dat de koers omhoog schiet, dan koop ik weer in.'

Beleggingsexpert Jim Tehupuring vindt dat Theo een heel slim spel speelt. Of hij het ook zou adviseren als je met echt geld belegt en dus financieel risico loopt? Je ziet het hier. 

Last-minute aanmelden voor het RTL Z Beursspel óf een beleggingsportefeuille openen om mee te oefenen? Klik hier.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Leer (beter) beleggen

Wet van Willem: In 4 stappen een crisisproof portefeuille

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van