RTL Z Beursspel

Spelregel #7 van beleggen: Weet wat je koopt

12 december 2021 14:47 Aangepast: 12 december 2021 14:50
Jim Tehupuring legt het zevende beleggingsgebod uit Beeld © RTL Z Beursspel

Nieuw tijdens de najaarseditie van het RTL Z Beursspel zijn de 10 Geboden van Jim, de tien spelregels om tot een eigen beleggingsplan te komen. Deze week bespreekt beleggingsexpert Jim Tehupuring het zevende gebod: "Gij zult werken uw vaste beleggingsinstrumenten."

ETF's, aandelen, crypto's, turbo's, sprinters en ga zo maar door. Op de beurs zijn allerhande beleggingsinstrumenten te verhandelen. De één klinkt nog exotischer dan de ander. Om het nog niet te hebben over de batterij aan beleggingsmogelijkheden waar hele hoge risico's aan vastkleven. Beleggingsexpert Jim Tehupuring adviseert om altijd als uitgangspunt aan te houden dat je weet wat je koopt. Bekijk de video voor uitleg.

Een beleggingsportefeuille openen om mee te oefenen? Klik hier.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Leer (beter) beleggen

Spelregel #6 van beleggen: Bepaal je koopcriteria

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van