RTL Z Beursspel

De (on)zin van terugkijken. Heb je daar als belegger iets aan?

10 december 2021 09:54
De drie beleggingsdeskundigen over naar het verleden kijken Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra tijdens Beursspel TV je bij over het opvallend beursnieuws, worden beleggingsbegrippen uitgelegd en worden tips gedeeld.

In deze uitzending bespreekt Jim Tehupuring de resultaten van recent onderzoek van de AFM. Wat blijkt? Maar liefst 1,2 miljoen mensen hebben hun geld in crypto's gestopt. Kom te weten wat de beleggingsexpert aan het onderzoek opviel.

Verder gaat verslaggever Maarten Veeger langs bij een zeer gedreven studentenbeleggingsclub in Eindhoven om beleggingstips in te winnen en gaat beurscommentator Durk Veenstra in op de vraag wat de (on)zin is van terugkijken op gedane beleggingen. Heb je daar als belegger iets aan?

Last-minute aanmelden voor het RTL Z Beursspel óf een beleggingsportefeuille openen om mee te oefenen? Klik hier.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Leer (beter) beleggen

3 tips voor als je nieuw bent op de beurs

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van