RTL Z Beursspel

Spelregel #6 van beleggen: Bepaal je koopcriteria

07 december 2021 10:01
Jim Tehupuring over hoe je je koopcriteria bepaalt Beeld © RTL Z Beursspel

Nieuw tijdens de najaarseditie van het RTL Z Beursspel zijn de 10 Geboden van Jim, de tien spelregels om tot een eigen beleggingsplan te komen. Deze week bespreekt beleggingsexpert Jim Tehupuring het zesde gebod: 'Gij zult uw koopcriteria bepalen.'

Zodra de koersen een dieptepunt bereiken, koop je aandelen om ze vervolgens op het hoogtepunt weer van de hand te doen. Het klinkt heel eenvoudig, maar dat is het verre van. Aankoopcriteria bieden houvast en zullen je minder aan het twijfelen brengen. Hoe die te bepalen? Beleggingsexpert Jim Tehupuring deelt tips.

Het RTL Z Beursspel mag dan wel bijna uitgespeeld zijn, meedoen en zo beter leren beleggen, kan nog altijd. 

Meld je hier aan.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Leer (beter) beleggen

Spelregel #5 van beleggen: Bepaal welke analysemethode bij jou past

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van