RTL Z Beursspel

Verwachte inflatie is 5,6%, wat betekent dit voor onze (beleggings)portefeuille?

03 december 2021 06:00 Aangepast: 09 december 2021 16:22
Janneke en Jim over de verwachte Nederlandse inflatie Beeld © RTL Z Beursspel

Beginnen met beleggen kan een ding zijn. Simpelweg kan de drempel om er iets mee te doen te hoog zijn. Wekelijks proberen Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra vraagtekens weg te nemen tijdens Beursspel TV.

Het beursnieuws wordt gedomineerd door de Nederlandse inflatie die naar verwachting op 5,6% zal uitkomen. Wat betekent dit voor onze koopkracht? En de beurs?

Verder in deze uitzending: Jim Tehupuring bespreekt in de 10 Geboden van Jim zijn zesde 'spelregel' van beleggen. Redacteur Timna Rauch gaat voor advies over verstandig beleggen te rade bij Martijn Rozenmuller. En beurscommentator Durk Veenstra vertelt hoe je als belegger met de opkomst van de nieuwe coronavariant omikron kunt omgaan.

Aanmelden voor het RTL Z Beursspel kan hier.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Waarom meespelen nuttig is

Leer beter beleggen met het RTL Z Beursspel. Aanmelden kan nog steeds!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van