RTL Z Beursspel

Angst voor virusvariant omikron zorgt voor onrustige beursdagen

02 december 2021 17:16
Janneke Willemse presenteert wekelijks Beursspel TV Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks kijken Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV naar opvallend beursnieuws, zoomen ze in op de beste vijf spelers van het Beursspel en bespreken ze een belangrijk beleggingsbegrip.

Turbulent kunnen we deze beursweek wel noemen. Op maandag schoten de koersen omhoog om op dinsdag weer te kelderen en op woensdag weer iets in de lift te zitten. Wat is er aan de hand? Vanwaar zoveel beweging op de markt? Beleggingsexpert Jim Tehupuring legt uit dat het voor spelers van het RTL Z Beursspel een zeer interessante week is, maar voor beleggers die met eigen geld in de markt zitten, zijn het een paar pijnlijke dagen. De vijftiende corona-variant, omikron, lijkt hieraan ten grondslag te liggen.

Verder in deze uitzending: Janneke Willemse geeft in haar item 'Beleggen voor Beginners' tips hoe je als belegger een goede start kunt maken. En Durk Veenstra? Hij bespreekt een ​tijdloze klassieker die alles te maken heeft met kuddegedrag op de beursvloer.

Aanmelden voor het RTL Z Beursspel kan hier.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Leer (beter) beleggen

Wet van Willem: In 4 stappen een crisisproof portefeuille

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van