RTL Z Beursspel

Leer beter beleggen met het RTL Z Beursspel. Aanmelden kan nog steeds!

01 december 2021 07:04 Aangepast: 01 december 2021 14:13
Beeld © ANP

Inmiddels mag het RTL Z Beursspel dan al wel een aantal weken bezig zijn, meedoen kan nog steeds. Krijg de basis van beleggen beter in de vingers en maak bovendien kans op een dag leven als miljonair.

Waarom zou ik nu nog meedoen?

De spelperiode van het RTL Z Beursspel mag dan volgende week vrijdag 10 december ten einde lopen, het spel is nog niet uitgespeeld. Uiteindelijk draait het om de persoon met het hoogste rendement op de 10e. Met een serie aan slimme beleggingen is de kans aanwezig om alsnog als winnaar te eindigen. Eindig je als eerste, dan win je een dag leven als miljonair. Voor 24 uur gaan deuren open die normaal gesloten blijven.

Leer van andermans portefeuille

Het Beursspel mag over anderhalve week zijn uitgespeeld, het oefenen op de beursvloer blijft mogelijk. Het mooie van het RTL Z Beursspel is dat het een veilige omgeving is om de basis van beleggen te leren. Met maar liefst honderdduizend euro speelgeld kun je spelenderwijs met de werking van de beurs kennismaken. Krijg feeling met short en long gaan, met hefboomproducten en andere belangrijk beleggingsvocabulair.

Na 10 december houd je toegang tot je eigen beleggingsportefeuille en die van andere (beginnende) beleggers. Geen spelelement meer, maar nog wel een omgeving waarin je zonder risico's kunt oefenen met beleggen. 

Speel mee met het RTL Z Beursspel en word beter in beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Leer (beter) beleggen

Wet van Willem: In 4 stappen een crisisproof portefeuille

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van