RTL Z Beursspel

'Zodra een aandeel 12% is gestegen, verkopen we het'

01 december 2021 17:00
Beleggingsclub 'Geinige Gulden' over hun beleggingsstrategie Beeld © RTL Z Beursspel

Verslaggever Maarten Veeger is op bezoek bij beleggingsclub 'Geinige Gulden', een studieclub van twaalf vrouwen die al vijftig jaar verstandig beleggen. Hoe gaan de dames te werk?

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat de 'Geinige Gulden' al een tijd mee. Dit jaar vieren ze hun vijftigste verjaardag. Welke strategie zij hanteren? Winst pakken zodra een aandeel met 12% is gestegen. Of dat niet veels te vroeg is? En hoe het komt dat het gros van de beleggers vaak te vroeg verkoopt? Durk Veenstra en Jim Tehupuring delen hun visie over deze beleggingsstrategie.

Speel mee met het RTL Z Beursspel en word beter in beleggen.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Leer (beter) beleggen

Wet van Willem: In 4 stappen een crisisproof portefeuille

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van