Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

Bol.com naar de beurs? Goed nieuws voor beleggers

Janneke Willemse presenteert wekelijks Beursspel TV Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks kijken Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV naar opvallend beursnieuws, zoomen ze in op de top 5 van het Beursspel en bespreken ze een belangrijk beleggingsbegrip.

Deze week heel mooi nieuws van Nederlandse bodem waar we niet omheen kunnen: Bol.com. De 'winkel van ons allemaal' onderzoekt de mogelijkheden om in 2022 naar de beurs te gaan. Zou dat voor beleggers een interessante stap kunnen zijn?

Verder wordt in deze aflevering de top 5 beste beleggers van het RTL Z Beursspel en hun strategie besproken, kaart beurscommentator Durk Veenstra de beursklassieker 'deze keer is de beurssituatie écht anders' aan. En Janneke, die vertelt of je rijk moet zijn om überhaupt te kunnen starten met beleggen.

Speel jij nog niet mee met het RTL Z Beursspel? Klik hier.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

RTL
Leer (beter) beleggen
RTL Z Beursspel is gestart. Meld je aan en leer (beter) beleggen