RTL Z Beursspel

'Naarmate de beleggingsperiode langer is, kun je meer risico's aan'

17 november 2021 11:05 Aangepast: 17 november 2021 11:06
Martijn Rozenmuller over verstandig beleggen Beeld © RTL Z Beursspel

In een serie van vier gaat redacteur Timna Rauch in gesprek met verstandig belegger Martijn Rozenmuller over hoe je, hoe kan het ook anders, verstandig kunt beleggen. Deze week zoomt de expert in op het verband tussen de beleggingshorizon en de risico's die je kunt nemen.

Waar de beleggingsexpert in de vorige aflevering het had over hoe je beleggingshorizon invloed heeft op verstandig en toch ook een beetje saai beleggen, zoomt hij deze uitzending in op de relatie tussen de beleggingshorizon en risico's (denk o.a. aan mogelijke koersdalingen). Want in hoeverre heeft de periode waarin je vermogen voor beleggingen is geparkeerd invloed op de risico's die je kunt nemen? 

Breng de verstandig-beleggen tips in praktijk en speel mee via rtlzbeursspel.nl

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Leer (beter) beleggen

Verstandig beleggen begint bij het bepalen van de beleggingshorizon

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van