Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

Kun je al je geld met beleggen verliezen?

Janneke Willemse over de kans om al je geld met beleggen te verliezen Beeld © RTL Z Beursspel

Janneke Willemse bespreekt wekelijks in "Beleggen voor Beginners" een thema waarover je als beginnende belegger meer wil weten. Deze week legt ze uit of je je volledige inleg kunt kwijtraken.

Of je al je geld met beleggen kunt verliezen, is zonder twijfel de belangrijkste angst die onder beginnende beleggers heerst. Alles kan, alleen is de kans dat het gebeurt niet heel groot. Beleggen is geen casino. Om een financiële ramp te voorkomen, is het belangrijk je beleggingen verstandig aan te pakken. Stop bijvoorbeeld niet al het geld in één belegging. Wat wel? Janneke geeft advies hoe je financiële risico's kunt minimaliseren.

Speel jij al mee met het RTL Z Beursspel? Klik hier.

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Sparen
Leer (beter) beleggen
Sparen of beleggen? Kiezen is niet nodig

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van