RTL Z Beursspel

Verstandig beleggen begint bij het bepalen van de beleggingshorizon

10 november 2021 10:07
Martijn Rozenmuller over de beleggingshorizon Beeld © RTL Z Beursspel

Verstandig beleggen, waar zit dat in? Deze week gaat het onder andere over het bepalen van de beleggingshorizon en de bijbehorende strategie.

Regelmatig wordt Martijn Rozenmuller gezien als de meest verstandige belegger van Nederland. Voor advies over hoe je verstandig belegt, is hij dan ook de aangewezen persoon.

Eén van de onderwerpen om als (beginnende) belegger op in te zoomen, is de beleggingshorizon. Zijn devies: denk goed na over hoelang je het geld dat je gaat beleggen kunt missen. Of de beleggingshorizon invloed heeft op de keuzes die je maakt en waarom de termijn zo'n impact op het risico van beleggen heeft, legt de beursexpert uit.

Breng de tips in praktijk. Speel mee via rtlzbeursspel.nl

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Verstandig Beleggen

'Laat je als belegger niet gek maken'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van