Ga naar de inhoud
RTL Z Beursspel

RTL Z Beursspel is gestart. Meld je aan en leer (beter) beleggen

RTL Z Beursspel is voor elk type belegger interessant Beeld © RTL Z Beursspel

Overweeg je om te beginnen met beleggen, alleen is de drempel om er iets mee te doen nog te hoog? Of zou je het beleggen beter in de vingers willen krijgen? Speel dan net als duizenden anderen gratis mee.

Waarom je mee zou doen met het Beursspel?

Het RTL Z Beursspel is er voor elk type belegger die in een veilige online omgeving spelenderwijs met de werking van de beurs kennis wil maken. En nee, daar komt geen eigen geld aan te pas. Beleggen doe je met een ton aan speelgeld. 

Krijg feeling bij short en long gaan, werp een blik op andermans portefeuille, kom te weten wat hefboomproducten doen en breid je beleggingsvocabulair uit. Naast dat het - zeker in combinatie met Beursspel TV - een leerschool voor beleggers is, maak je ook kans op prachtige prijzen. Heb je op vrijdag 10 december het hoogste rendement bij elkaar belegd, dan ben jij de winnaar van een dag leven als miljonair. Voor 24 uur gaan deuren open die normaal gesproken gesloten blijven.

Aanmelden kan tot en met de laatste speeldag. Na vrijdag 10 december blijf je toegang tot je portefeuille houden. Geen spelelement meer, maar nog wel een omgeving waarin je zonder risico's kunt oefenen met beleggen. 

Wil je meespelen? Meld je hier aan.

Beursspel TV

Tussen 1 november en 10 december praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra je elke donderdag om 9:45 en vrijdag om 9:15 bij over het laatste beursnieuws tijdens Beursspel TV op RTL Z. Krijg beursupdates, beleggingstips en leer van beursklassiekers. Stuk voor stuk kennis waarmee jij je rendement in het spel kunt vergroten en straks de stap om in het echt te gaan beleggen, kunt zetten. 

Houd ook onze Beursspel pagina en Facebook in de gaten.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

RTL
Voordat je de beursvloer op gaat
RTL Z Beursspel Academy