Van onze partner Optimix

‘Cijfers zijn belangrijk, maar mensen staan centraal’

14 september 2021 09:29 Aangepast: 14 september 2021 09:31
Diemer de Vries (rechts) in de studio van Bulls&Bears

Zaterdag 11 september gaat er een nieuw beleggersprogramma van start bij RTL Z: Bulls & Bears. In de wekelijkse talkshow over beleggen is aandacht voor actualiteiten, komen meningen van verschillende experts voorbij en is volop ruimte voor educatie. Optimix is één van de partners van het programma.

Optimix is een vermogensbeheerder en één van de partners van het nieuwe beleggersprogramma Bulls & Bears. Bij Optimix zijn cijfers belangrijk, maar staan mensen centraal. Dat was al zo toen het bedrijf in 1983 opgericht werd, en dat is nog steeds zo. Intussen bestaat het bedrijf uit een team van 40 experts verdeeld over drie kantoren met ruim 2,5 miljard in beheer.

Voor elke situatie de optimale mix

Zoals de naam al impliceert, weet Optimix voor elke situatie een optimale mix van beleggingen samen te stellen om de wens van elke relatie te verwezenlijken. “Onze beleggingskeuzes zijn uitgesproken en spelen in op de actualiteiten. Denk daarbij aan economische ontwikkelingen, maar ook aan lange termijnvraagstukken op het gebied van duurzaamheid. Niet voor niets beleggen onze medewerkers van oudsher ook zelf in dezelfde beleggingsoplossingen.” Dankzij een constante monitoring van de beleggingsdoelen van de klant, zorgt Optimix er bovendien voor dat klanten van een financieel zorgeloos leven kunt genieten.

Diemer de Vries

Diemer de Vries is senior portefeuille manager bij Optimix en zal regelmatig aanschuiven in de studio van Bulls & Bears. Bij Optimix houdt De Vries zich bezig met de inrichting en het beheer van de beleggingsportefeuilles. Voordat De Vries bij Optimix aan boord kwam, werkte hij in de obligatiewereld, waar hij vastrentende producten verkocht en handelde voor institutionele beleggers. In een nog verder verleden studeerde Diemer Economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Bulls & Bears

Bulls & Bears is een nieuw beleggersprogramma op RTL Z en RTL 7. In de wekelijkse talkshow schuiven elke aflevering verschillende experts op het gebied van de beurs, beleggen en crypto currency aan. Bulls & Bears is elke zaterdag om 14.00 uur te zien bij RTL Z en elke zondag om 10.00 uur bij RTL 7

Een rijk leven gaat over meer dan geld. Vermogensbeheer bij Optimix is harmonie tussen jouw persoonlijke doelen en je financiële mogelijkheden. Ga naar de website om te kijken wat Optimix voor jou kan betekenen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van