Van onze partner BUX Zero

Beleggingsapp zonder overbodige afleiding, maar mét lage commissies

10 september 2021 17:23 Aangepast: 10 september 2021 17:39
Steven Zmiric (rechts) in de studio bij Bulls & Bears

Een terugblik op de beursweek, uitleg en educatie over verschillende beleggingsproducten en een Crypto Corner. En dat alles met een flinke dosis entertainment en humor. Dat is de nieuwe wekelijkse beleggerstalkshow Bulls & Bear. Beleggingsapp BUX Zero is één van de partners van het programma, en verzorgt wekelijks de Bulls & Bears Academy.

Een beleggingsapp zonder ingewikkelde en overbodige afleiding en met lage commissies, dat is wat BUX Zero in één zin is. “Toegankelijk voor beginnende beleggers maar geen beginnersapp”, vertelt Stevan Zmiric, creative bij BUX Zero. “Die toegankelijkheid vinden wij zo belangrijk omdat veel andere beleggingsdiensten er een handje van hebben dingen onnodig ingewikkeld te maken en te veel jargon te gebruiken.” Dit kan er vervolgens weer voor zorgen dat gebruikers niet precies weten wat ze doen en zelfs onverantwoorde risico’s nemen. En laat dat nu precies zijn wat de mensen achter BUX Zero níét willen.

Uitleg en educatie

Zo presenteert Zmiric wekelijks een nieuwe aflevering van YouTube-show BUX Broadcast, waarin de beursweek besproken wordt maar ook ruimte is voor uitleg en duiding. Zmiric: “Zodat mensen weten wat ze doen, dat maakt beleggen leuker en veiliger.” Deze en andere educatieve content is via de socials van BUX Zero te vinden, en ook op hun website in het kenniscentrum Geen verassing dus dat BUX Zero in Bulls & Bears de Bulls & Bears Academy claimt. In deze educatieve component zal Zmiric elke week verschillende beleggingsproducten bespreken en uitleggen wat bijbehorende kansen en risico’s zijn.

Lage of zelfs geen commissies

En hoe zit het met die lage commissies dan? Zmiric: “Dit is voor de ervaren belegger met een grote portefeuille interessant, want die heeft geen zin in om hoge commissies te betalen. Maar óók fijn voor de belegger die eerst eens klein wil beginnen zonder dat commissies te veel van zijn rendement wegneemt.” Naast lage commissies kan je met BUX Zero zelfs commissie-vrij handelen door het gebruik van de Zero Order. Hiermee betaal je 0,- commissie en voert BUX Zero alle zero orders van die dag aan het einde van de dag in een transactie uit. 

Bulls & Bears

Bulls & Bears is een nieuw beleggersprogramma op RTL Z en RTL 7. In de wekelijkse talkshow schuiven elke aflevering verschillende experts op het gebied van de beurs, beleggen en cryptocurrency aan. Van de Poppe zal in vier van de acht afleveringen van Bulls & Bears aanschuiven, in aflevering twee zal hij als eerste te zien zijn. Bulls & Bears is elke zaterdag om 14.00 uur te zien bij RTL Z en elke zondag om 10.00 uur bij RTL 7.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website en socials van BUX Zero of download de app in je appstore!

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen. Meer tariefinfo op getbux.nl/tarieven

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van