Ga naar de inhoud
Van onze partner Eight Global

Op dit kennisplatform vind je exclusieve en diepgaande crypto-content

Beeld © GettyImages

In de wekelijkse beleggerstalkshow Bulls & Bears is aandacht voor actualiteiten, komen meningen van verschillende experts voorbij en is volop ruimte voor educatie. Eight Global is één van de vier partners van het programma.

Kennis- en adviesplatform Eight Global is één van de vier partners van Bulls & Bears. "Op dit moment kom je op het platform nog voornamelijk content over crypto currency tegen, maar in de nabije toekomst zal het uitgegroeid zijn tot een allround platform voor zowel beginnende als gevorderde traders", vertelt oprichter Michaël van de Poppe.

Uit de hand gelopen hobby

Van de Poppe begon al met het plaatsen van crypto-content tijdens zijn studie economie. Als fervent hobby-handelaar vond hij het leuk om zijn kennis en ervaring te delen. En met succes. Zijn social kanalen groeiden hard en na zijn studie, nu ruim een jaar geleden, besloot hij het serieuzer aan te pakken. Inmiddels bestaat het Eight Global-team uit bijna vijftien man, met hun thuisbasis op het Beursplein in Amsterdam.

Tijd om op te schalen

Eight Global biedt drie verschillende abonnementsvormen aan waarbij silver en gold uitsluitend bestaan uit exclusieve content en het platinum-pakket ook nog een adviescomponent bevat. "De diversiteit en diepgang van onze content onderscheidt ons van andere kennisplatforms", aldus Van de Poppe. Zo krijgen alle leden van het platinum-pakket een vaste accountmanager aangewezen waar ze met al hun vragen terecht kunnen. Een product waar ontzettend veel vraag naar blijkt te zijn: "Een week nadat we dit pakket lanceerden, was het al uitverkocht", vertelt Van de Poppe. Tijd om op te schalen dus. "Dat is precies waar we nu mee bezig zijn, maar omdat het een heel inhoudelijk, tijdrovend en specifiek product is waar je de juiste mensen voor nodig hebt, gaat dat niet altijd zo snel als ik zou willen."

Bulls & Bears

Bulls & Bears is een nieuw beleggersprogramma op RTL Z en RTL 7. In de wekelijkse talkshow schuiven elke aflevering verschillende experts op het gebied van de beurs, beleggen en crypto currency aan. Van de Poppe zal in vier van de acht afleveringen van Bulls & Bears aanschuiven, in aflevering twee zal hij als eerste te zien zijn.
Bulls & Bears is elke zaterdag om 14.00 uur te zien bij RTL Z en elke zondag om 10.00 uur bij RTL 7.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website van Eight Global voor meer informatie en exclusieve crypto content.