RTL Z Beursspel Academy

Dit is waarom periodiek beleggen een goed idee kan zijn

22 september 2021 21:11 Aangepast: 24 september 2021 21:41
Jim legt het begrip 'periodiek beleggen' uit Beeld © RTL Z Beursspel

Voordat je de beursvloer op gaat eerst wat meer basiskennis opdoen? Dan is de Beursspel Academy iets voor jou. Janneke Willemse en Jim Tehupuring leggen een belangrijk begrip of vraagstuk uit. Deze week is de vraag wat periodiek beleggen is.

Beleggen heeft nog altijd het imago dat je "vast veel geld moet inleggen om überhaupt een vliegende start te kunnen maken." Daarbij wordt er regelmatig geworsteld met de vraag of dit wel het juiste moment is om in te stappen. In beide gevallen kan periodiek beleggen het overwegen waard zijn. Leer in jim-en-janneketaal waar het succes van periodiek beleggen 'm in zit. 

RTL Z Beursspel Academy is de digitale collegezaal waar de basis van beleggen wordt uitgelegd. Spijker je kennis bij en verschijn goed voorbereid aan de start van het RTL Z Beursspel.

Meld je hier aan.

Tussen maandag 27 september en vrijdag 22 oktober zendt RTL Z doordeweeks dagelijks de Beursspel Academy uit (9:10 uur, 16:10 uur, 17:10 uur en 17:50 uur). Krijg beleggen in de vingers en zet binnenkort de eerste stappen op de beursvloer.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van