RTL Z Beursspel Academy

Hoe bepaal je de potentie van aandelen?

22 september 2021 21:07 Aangepast: 25 september 2021 14:05
Jim en Janneke over het uitvoeren van een fundamentele analyse Beeld © RTL Z Beursspel

Nieuw op de beursvloer? Laat Janneke Willemse en Jim Tehupuring jou als startende belegger tijdens Beursspel Academy bijpraten over belangrijke basisbegrippen uit de beleggingswereld. In deze les tekst en uitleg over hoe je bepaalt of je een aandeel beter wel of niet kunt kopen.

Fundamenteel analisten zijn er dag in dag uit mee bezig: bepalen of een aandeel wel of geen potentie heeft. Dit doen ze door in zes stappen heel veel gegevens te verzamelen en onder de loep te nemen. Jim en Janneke leggen in grote lijnen uit hoe dat stappenplan eruit ziet. Volg je de stappen dan weet je onderaan de streep of een aandeel koopwaardig is of dat je het beter aan je voorbij kunt laten gaan.

RTL Z Beursspel Academy is de digitale collegezaal waar de basis van beleggen wordt uitgelegd. De ideale voorbereiding om goed voorbereid aan de start van het RTL Z Beursspel te verschijnen.

Meld je hier aan.

Tussen maandag 27 september en vrijdag 22 oktober zendt RTL Z 4 keer per dag de Beursspel Academy uit. Krijg beleggen in de vingers en zet binnenkort de eerste stappen op de beursvloer.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van