RTL Z Beursspel Academy

7 tips hoe je risico's van beleggen beperkt

23 september 2021 11:30 Aangepast: 24 september 2021 22:03
Bob Homan geeft tips over risicospreiding Beeld © RTL Z Beursspel

RTL Z Beursspel Academy is de digitale collegezaal waar de basis van beleggen wordt uitgelegd. Spijker je kennis bij met beleggingsexpert Bob Homan, leer hoe jij je risico's van beleggen beperkt en verschijn zo goed voorbereid aan de start van het RTL Z Beursspel.

Hoe kun je het beste spreiden om je financiële risico's te verlagen? Een lastig vraagstuk. Bob Homan heeft er dagelijks mee te maken. Hij ziet spreiden als een essentieel onderdeel van je beleggingsstrategie. De beleggingsexpert geeft aan dat hij adviseert om vooral niet op alleen maar aandelen, obligaties, vastgoed of grondstoffen in te zetten, maar juist om voor een mix te gaan. En er is meer wat je als (startende) belegger kunt doen om je portefeuille zo min mogelijk risico te laten lopen. Hoe en wat vertelt Bob je.

Voordat je de beurs op gaat eerst de basis van beleggen in de vingers krijgen? Speel dan mee met het RTL Z Beursspel. Zo speel je met een ton aan fictief geld, loop je geen financiële risico's en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. 

Meld je hier aan.

Maandag 27 september t/m vrijdag 22 oktober zendt RTL Z doordeweeks dagelijks de Beursspel Academy uit (9:10 uur, 16:10 uur, 17:10 uur en 17:50 uur). Krijg beleggen in de vingers en zet binnenkort de eerste stappen op de beursvloer.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van