RTL Z Beursspel Academy

3 manieren om je risico te spreiden

22 september 2021 21:07 Aangepast: 24 september 2021 21:47
Jim en Janneke over het spreiden van je beleggingsgeld Beeld © RTL Z Beursspel

Ter voorbereiding om de beurs op te gaan en / of om aan het RTL Z Beursspel in november mee te doen, leggen Janneke Willemse en Jim Tehupuring belangrijke basisbegrippen en vraagstukken uit beleggingsland uit. Dit college gaat over hoe risico's als (startende) belegger te spreiden.

Beleggingsexperts hebben het vaak over spreiden, maar wat bedoelen ze daar nu eigenlijk mee? In de basis gaat het om het verdelen van je geld over verschillende soorten beleggingen. Dit doe je om financiële risico's te verlagen. Leer meer over de belangrijkste beleggingscategorieën en waarom je beter nooit op één paard kunt wedden.

RTL Z Beursspel Academy is de digitale collegezaal waar de basis van beleggen wordt uitgelegd. De ideale voorbereiding om goed voorbereid aan de start van het RTL Z Beursspel te verschijnen.

Meld je hier aan.

Tussen maandag 27 september en vrijdag 22 oktober zendt RTL Z 4 keer per dag de Beursspel Academy uit. Krijg beleggen in de vingers en zet binnenkort de eerste stappen op de beursvloer.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van