RTL Z Beursspel Academy

Wat is FIRE en waarom wordt het steeds populairder?

24 september 2021 13:40 Aangepast: 24 september 2021 22:06
Janneke legt uit hoe je kunt leven van beleggingen Beeld © RTL Z Beursspel

Ter voorbereiding van het RTL Z Beursspel in november bespreekt Janneke Willemse tijdens de Beursspel Academy thema's waar je als startende belegger vanaf moet weten. Deze les legt ze uit wat FIRE is.

Meer en meer mensen willen niet wachten tot hun 66e, voordat ze met pensioen kunnen. Liever zijn zij op veel jongere leeftijd financieel afhankelijk. Stoppen met werken wanneer je dat zelf wil en financieel kunt dragen, dat klinkt toch als muziek in de oren? Janneke legt uit hoe leden van de FIRE-beweging dit door te beleggen weten te realiseren.

'Beleggen voor Beginners' maakt deel uit van de RTL Z Beursspel Academy, de digitale collegezaal waar de basis van beleggen wordt uitgelegd. De ideale voorbereiding om goed aan de start van het RTL Z Beursspel te verschijnen.

Meld je hier aan.

Maandag 27 september t/m vrijdag 22 oktober zendt RTL Z doordeweeks dagelijks de Beursspel Academy uit (9:10 uur, 16:10 uur, 17:10 uur en 17:50 uur).

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van