RTL Z Beursspel Academy

Hoeveel tijd vraagt beleggen van je?

23 september 2021 10:20 Aangepast: 24 september 2021 22:02
Bob Homan vertelt wat hij standaard checkt bij zijn beleggingen Beeld © RTL Z Beursspel

Verstandig beleggen, hoe pak je dat aan? Beleggingsexpert Bob Homan weet raad. Tijdens de Beursspel Academy zoomt hij in vier lessen in op de, volgens hem, belangrijkste basics voor beleggers. In les 3 gaat hij in op hoe tijdrovend beleggen is.

De drempel om te beginnen met beleggen kan hoog zijn. Vooral omdat je denkt dat je er veel tijd aan kwijt gaat zijn. Bob Homan vertelt dat dat lang niet altijd zo hoeft te zijn. Het is sterk afhankelijk van je strategie. Door regelmatig koersen te bekijken en trends te ontdekken, kom je al een heel eind. Daarnaast legt de beleggingsexpert uit hoe het zit met het in de gaten houden van de zogenoemde 'duurzaamheidstrend.'

Voordat je de beurs met Bob's tips op gaat eerst de basis van beleggen in de vingers krijgen? Speel dan mee met het RTL Z Beursspel. Zie het als de ideale speelruimte om risico's te nemen, onderuit te gaan en te leren van je fouten zonder dit financieel te voelen.

Meld je hier aan.

Maandag 27 september t/m vrijdag 22 oktober zendt RTL Z doordeweeks dagelijks de Beursspel Academy uit (9:10 uur, 16:10 uur, 17:10 uur en 17:50 uur). Krijg beleggen in de vingers en zet binnenkort de eerste stappen op de beursvloer.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van