RTL Z Beursspel Academy

Topbelegger Bob Homan: 'Risico's en rendement gaan hand in hand'

23 september 2021 09:10 Aangepast: 24 september 2021 21:43
Bob Homan over het emotionele aspect van beleggen Beeld © RTL Z Beursspel

Tijdens de Beursspel Academy zoomt beleggingsexpert Bob Homan in op de belangrijkste basics voor beleggers. Zijn tweede les gaat over risico's en rendement.

Bob Homan, hoofd ING Investment Office. Dagelijks beheert hij ruim €40 miljard van beleggers. Hoe zorgt hij ervoor dat hij én geen geld kwijtraakt én geen rendement misloopt? Tipje van de sluier: je kunt nog zulke stalen zenuwen hebben, maar risico's en rendement gaan simpelweg hand in hand. Dalen de koersen dan kan de emotie het van de ratio overnemen. Bob legt uit hoe hij hiermee omgaat. 

RTL Z Beursspel, beleggen voor beginners

De stap naar de beursvloer is een spannende. Zou je graag eerst willen oefenen en de tips van Bob en andere experts toepassen, dan is het RTL Z Beursspel iets voor jou. Krijg €100.000 aan speelgeld en leer met vallen en opstaan beleggen. Ook na de officiële speelperiode blijf je tot je portefeuille toegang houden. Zo kun je jezelf net zolang voorbereiden op beleggen met eigen geld, totdat je er echt klaar voor bent.

Meld je hier aan!

Het RTL Z Beursspel wordt van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december gespeeld. Inschrijven is nu al én tijdens de volledige speelperiode mogelijk.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Tussen maandag 27 september en vrijdag 22 oktober zendt RTL Z doordeweeks dagelijks de Beursspel Academy uit (9:10 uur, 16:10 uur, 17:10 uur en 17:50 uur). Krijg beleggen in de vingers en zet binnenkort de eerste stappen op de beursvloer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van