Verstandig Beleggen

Meest invloedrijke belegger Bob Homan deelt tips voor startende beleggers

21 april 2021 10:17 Aangepast: 22 april 2021 21:00
Bob Homan legt uit hoe je belegt Beeld © RTL Z Beursspel

Verstandig beleggen, hoe pak je dat aan? Verslaggever Maarten Veeger zoekt het de komende weken voor je uit door diverse deskundigen te bezoeken.

Ter aftrap van de serie 'Verstandig Beleggen' staat Maarten op de stoep bij Bob Homan. Als hoofd ING Investment Office beheert hij miljarden euro's van beleggers. Ook hij is ooit begonnen. Vanuit zijn jarenlange ervaring deelt hij graag enkele tips die je als particuliere (startende) belegger in je achterhoofd moet houden. Zo legt de beurskenner - én meest invloedrijke belegger van 2020 - uit dat beleggen meer is dan kijken naar de koers.

Het Beursspel, beleggen voor beginners

De stap naar de beursvloer maken kan spannend zijn. Zou je graag eerst willen oefenen en de tips van Bob en andere experts toepassen, dan is het RTL Z Beursspel iets voor jou. Krijg €100.000 aan speelgeld en leer met vallen en opstaan beleggen. Ook na de officiële speelperiode blijf je tot je portefeuille toegang houden. Zo kun je jezelf net zolang voorbereiden op beleggen met eigen geld, totdat je er echt klaar voor bent.

Speel je nog niet mee? Meld je dan hier aan!

Het Beursspel wordt van maandag 19 april t/m vrijdag 28 mei gespeeld. Inschrijven is tijdens de volledige speelperiode mogelijk.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van