RTL Z Beursspel Academy

Meest invloedrijke belegger Bob Homan deelt tips voor startende beleggers

23 september 2021 08:01 Aangepast: 24 september 2021 21:39
Bob Homan legt uit hoe je belegt Beeld © RTL Z Beursspel

Verstandig beleggen, hoe pak je dat aan? Beleggingsexpert Bob Homan weet raad. Tijdens de Beursspel Academy zoomt hij in vier lessen in op de, volgens hem, belangrijkste basics voor beleggers. In les 1 begint hij bij het begin: EHBO voor beleggers.

Maak kennis met Bob Homan. Als hoofd ING Investment Office beheert hij miljarden euro's van beleggers. Ook hij is ooit begonnen. Vanuit zijn jarenlange ervaring deelt hij graag enkele tips die je als particuliere (startende) belegger in je achterhoofd moet houden. Zo legt de beurskenner - én meest invloedrijke belegger van 2020 - uit dat beleggen meer is dan kijken naar de koers.

Het Beursspel, beleggen voor beginners

De stap naar de beursvloer maken kan spannend zijn. Zou je graag eerst willen oefenen en de tips van Bob en andere experts toepassen, dan is het RTL Z Beursspel iets voor jou. Krijg €100.000 aan speelgeld en leer met vallen en opstaan beleggen. Ook na de officiële speelperiode blijf je tot je portefeuille toegang houden. Zo kun je jezelf net zolang voorbereiden op beleggen met eigen geld, totdat je er echt klaar voor bent.

Meld je hier aan!

Het RTL Z Beursspel wordt van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december gespeeld. Inschrijven is nu al én tijdens de volledige speelperiode mogelijk.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Tussen maandag 27 september en vrijdag 22 oktober zendt RTL Z doordeweeks dagelijks de Beursspel Academy uit (9:10 uur, 16:10 uur, 17:10 uur en 17:50 uur). Krijg beleggen in de vingers en zet binnenkort de eerste stappen op de beursvloer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van