Jim & Janneketaal

De AEX staat op recordhoogte. Toch starten met beleggen?

20 april 2021 10:02
Jim en Janneke leggen uit of je nu wel moet starten met beleggen Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks leggen Janneke Willemse en Jim Tehupuring jou als startende belegger een belangrijk begrip of vraagstuk uit. En ja, dat doen ze in jim-en-janneketaal. Deze week is de vraag of dit wel het moment is om te beginnen met beleggen in aandelen of crypto's.

Beurzen doen het goed. Record na record wordt gebroken. De AEX staat inmiddels zelfs op 700 punten, dat is het hoogste punt in twintig jaar tijd. Als koersen zo positief gestemd zijn, wil je daar vast een graantje van meepakken. Alleen is dit wel een slim instapmoment om te starten met beleggen als koersen zo aan het pieken zijn?

In een serie van acht lessen nemen Jim en Janneke je mee de beursvloer op. Deze week leggen ze je uit waarom je ook in deze tijd juist prima kunt beginnen met beleggen. Neem de tips mee in het Beursspel, boost je rendement en wees de mede-startende beleggers een stap voor.

Speel jij nog niet mee? Schrijf je dan hier in. Leer beleggen en maak tegelijkertijd kans op de dag van je leven!

Inschrijven is tijdens de volledige speelperiode mogelijk. Het Beursspel wordt van maandag 19 april t/m vrijdag 28 mei gespeeld.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Miniatuurvoorbeeld
Meer Jim & Janneketaal

Jim en Janneke leggen uit: Wat is een aandeel?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van