Beursspel TV

Waarom juist nu beginnen met beleggen?

16 april 2021 15:54 Aangepast: 16 april 2021 16:06
De presentatoren van het RTL Z Beursspel Beeld © RTL Z Beursspel

Om goed voorbereid aan de startlijn van het Beursspel te verschijnen, blikken Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra alvast vooruit op wat er de komende beursspelweken mogelijk komen gaat.

Waar de beurskoersen de afgelopen tijd alle kanten opschoten, lijkt die bewegelijkheid nu uit de markt te zijn. Of het daardoor een saai Beursspel wordt? Zeker niet! Komende weken delen namelijk grote (inter)nationale bedrijven hun kwartaalcijfers. Daarbij kan het ook goed zijn dat de beleggingsmarkt ons een beetje op het verkeerde been probeert te zetten. Die lage bewegelijkheid in de markt is wellicht een stilte voor de storm. Of de markt nu gaat dalen of stijgen, beiden zijn mooie leermomenten én kansen in het Beursspel.

In deze uitzending krijg je een paar handige speltips die tijdens het RTL Z Beurspel goed van pas komen. Zo word je geüpdatet over waarom beleggen in deze tijd slim is, welke kansen en bedreigingen er op de loer liggen en wat 'short gaan' betekent.

Schrijf je hier in voor het Beursspel. 

Inschrijven is tijdens de volledige speelperiode van maandag 19 april t/m vrijdag 28 mei mogelijk.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van