Beursspel TV

RTL Z Beursspel is weer gestart, speel jij ook mee?

16 april 2021 13:41 Aangepast: 22 april 2021 11:45
Janneke Willemse presenteert elke week het RTL Z Beursspel Beeld © RTL Z Beursspel

Het RTL Z Beursspel is begonnen! Het moment om als startende belegger je eerste stappen op de digitale beursvloer te zetten. Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra helpen en voorzien je wekelijks van tips, do's en don'ts.

Elke donderdag 9:45 en vrijdag 9:15 wordt Beursspel TV uitgezonden. Laat je bijpraten over hoe het Beursspel afgelopen week is gespeeld, welke belegger koploper in het klassement is en wat er de komende week van de beurs kan worden verwacht.

Beleggingsexpert Janneke Willemse licht in haar "Beleggen voor Beginners" thema's uit waar je als beginnende belegger het fijne van moet weten. Beurscommentator Durk Veenstra neemt je mee in klassiekers van de beleggingswereld. In het item "Jim & Janneketaal" krijg je uitleg over een belangrijk begrip of vraagstuk. En verder gaat verslaggever Maarten Veeger langs bij professionele beleggers.

Meespelen kan nog steeds! Een mooie kans om in een veilige omgeving met €100.000 speelgeld te leren beleggen.

Schrijf je hier in voor het Beursspel. 

Inschrijven is tijdens de volledige speelperiode van maandag 19 april t/m vrijdag 28 mei mogelijk.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van