RTL Z Beursspel

Speel mee en leer beleggen met het RTL Z Beursspel

20 oktober 2021 10:04 Aangepast: 20 oktober 2021 10:09
Janneke Willemse presenteert wekelijks het RTL Z Beursspel Beeld © RTL Z Beursspel

Met de start van de herfst staat de najaarseditie van het RTL Z Beursspel op de stoep. Het moment om als startende belegger de eerste stappen op de digitale beursvloer te zetten. Zeven weken lang voorzien professionals uit de beleggingswereld je van tips, do's en don'ts.

In een veilige omgeving zonder risico's uitproberen hoe het is om te beleggen en nog mooie prijzen (lees: een dag leven als miljonair) winnen ook? Speel dan mee met het RTL Z Beursspel. Vanaf donderdag 28 oktober leren we jou als startende belegger online en in wekelijks twee Beursspel TV-uitzendingen (donderdag 9:45 en vrijdag 9:15) beleggen.

Beleggingsexpert Janneke Willemse licht in haar "Beleggen voor Beginners" thema's uit waar je als beginnende belegger het fijne van moet weten. In het item 'De 10 Geboden' bespreekt Jim Tehupuring tien zaken waarvan je, voordat je de beurs op gaat, op de hoogte moet zijn. En in de reeks 'Verstandig Beleggen' komen professionele beleggers als Willem Middelkoop en Martijn Rozemuller aan het woord.

Op maandag 1 november wordt de gong op het Beurssplein geslagen, het startsein voor het RTL Z Beursspel. Aanmelden en alvast met €100.000 speelgeld oefenen, is nu al mogelijk.

Schrijf je hier in voor het Beursspel. 

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Voordat je de beurs op gaat

RTL Z Beursspel Academy

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van