RTL Z Beursspel

Win een dag van je leven met het RTL Z Beursspel

06 april 2021 15:43 Aangepast: 19 april 2021 11:40
Beeld ter illustratie Beeld © Getty Images

Ook dit voorjaar spelen we weer het RTL Z Beursspel. Leer beleggen met een ton en maak kans op unieke prijzen. Waaronder de dag van je leven. Het Beursspel start op maandag 19 april.

Met een fictief bedrag van maar liefst honderdduizend euro, leer je in het RTL Z Beursspel spelenderwijs de werking van de beurs. Je kunt jouw ton naar eigen smaak en inzicht beleggen om te leren, maar ook om mooie prijzen te winnen. 

De deelnemer die dit jaar het hoogste rendement heeft na zes weken handel, wint de dag van zijn of haar leven. Dus meld je aan, beleg je ton en win die prachtige prijs!

Win: de dag van je leven

Dacht je dat luxe alleen voorbehouden was aan mensen die op de echte beurs succes hebben? Dan heb je het mis! Ook de winnaar van het Beursspel mag zich eventjes een rijk man of vrouw wanen. 

Dit voorjaar geven we namelijk een unieke prijs weg. Win dé dag van je leven. 

Het RTL Z Beursspel opent voor de winnaar 24 uur lang deuren die meestal gesloten blijven. 

Beursspel op TV

Vanaf donderdag 15 april is het Beursspel ook weer op op tv te zien bij RTL Z. Elke donderdag om 9:45 uur praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra je bij over de tussenstand en het meest opvallende beursnieuws. In de uitzendingen op vrijdag om 09:15 uur delen de drie deskundigen hun tips om je rendement in het spel te vergroten en vertellen ze hoe je na het Beursspel de stap zet om ook in het echt te gaan beleggen. 

Ook online houden we je dagelijkse op de hoogte, onder meer via onze beursspel pagina en natuurlijk via Facebook.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van