RTL Z Beursspel

WIN: een dag leven als miljonair

29 oktober 2021 14:45 Aangepast: 29 oktober 2021 16:07
Beeld ter illustratie Beeld © Getty Images

De najaarseditie van het RTL Z Beursspel start maandag 1 november. Leer met €100.000 speelgeld beleggen zonder financieel risico te lopen en maak kans op mooie prijzen.

Wil je iets doen met je spaarrekening, omdat laten staan niets oplevert? Of loop je al een tijd met het idee rond om iets met beleggen te doen? Eén en één is twee. En die 'twee' is het RTL Z Beursspel. Leer de basis van beleggen en oefen met een ton speelgeld zonder het in de portemonnee te voelen. Je bepaalt naar eigen smaak en inzicht hoe je de €100.000 inzet. 

Het Beursspel wordt van maandag 1 november tot en met vrijdag 10 december gespeeld. De deelnemer die aan het einde van de spelperiode het hoogste rendement bij elkaar heeft weten te beleggen, wint een dag leven als miljonair. Een dag om niet snel te vergeten. Van overnachten in een villa tot een privé-chauffeur die je een dag lang van A naar B brengt.

Na 10 december mag het spel uitgespeeld zijn, maar je kunt net zolang met je beleggingsportefeuille oefenen, totdat je je senang genoeg voelt om de stap naar de beursvloer te zetten. Met eigen financiële middelen en bijkomende kansen en risico's.

Aanmelden kan hier.

Maak kans op een dag als miljonair leven

Normaal gesproken neemt beleggen risico's met zich mee, alleen gaat die vlieger niet voor het RTL Z Beursspel op. Hier verrijk je namelijk je kennis en maak je kans om weekwinnaar te worden of zelfs als eindwinnaar uit de bus te komen. Wie weet ben jij de gelukkige en leef je voor een dag het leven van een miljonair. 

Beursspel TV

Tussen 28 oktober en 10 december praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra je elke donderdag om 9:45 en vrijdag om 9:15 bij over het laatste beursnieuws tijdens Beursspel TV op RTL Z. Krijg beursupdates, beleggingstips en leer van beursklassiekers. Stuk voor stuk kennis waarmee jij je rendement in het spel kunt vergroten en straks de stap om in het echt te gaan beleggen, kunt zetten. 

Houd ook onze Beursspel pagina en Facebook in de gaten.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Leer in sneltreinvaart de basis van beleggen

RTL Z Beursspel Academy

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van