Blondjes beleggen beter

Sparen of beleggen voor je financiële toekomst?

26 oktober 2020 12:31 Aangepast: 26 oktober 2020 12:35
Janneke Willemse deelt lessen uit haar boek Blondjes beleggen beter Beeld © RTL Z Beursspel

Blondje Janneke Willemse belegt al jaren beter dan veel van haar collega's. Met haar tips word jij ook een goede belegger en is starten met beleggen ineens een stuk minder eng.

In de uitzending van het RTL Z Beursspel deelt Janneke Willemse elke week belangrijke lessen uit haar boek 'Blondjes beleggen beter'. Want beleggen hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Als je je maar aan een aantal belangrijke basisregels houdt. 

Deze week geeft Janneke antwoord op de vraag: Beleggen, sparen of allebei? 

Win een gesigneerd boek van Janneke Willemse 

Speel mee met het RTL Z Beursspel en maak elke week kans op een gesigneerd exemplaar van Janneke Willemse haar boek 'Blondjes beleggen beter'. Daarin vertelt Janneke uitgebreid over de lessen die zij zelf als belegger leerde. 

In het Beursspel beleg je met een fictief startkapitaal van een ton in verschillende producten op de beurs. Op die manier maak je zonder risico spelenderwijs kennis met beleggen en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. 

RTL Z Beursspel 2020

Het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beurspel handel je met een fictief startkapitaal van een ton in diverse beleggingsproducten op de beurs. De deelnemer die aan het einde van de speelperiode het hoogste rendement heeft behaalt wint deze bijzondere prijs.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van