Ga naar de inhoud
Blondjes beleggen beter

Krijg jij de kriebels van beleggen? Dat hoeft niet

Blondjes beleggen beter Beeld © RTL Z Beursspel

Blondje Janneke Willemse belegt al jaren beter dan veel van haar collega's. Met haar tips word jij ook een goede belegger en is starten met beleggen ineens een stuk minder eng.

Veel mensen vinden beleggen toch nog best spannend. Maar Janneke Willemse laat al jaren zien dat beleggen helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Als je je maar aan een aantal basisregels houdt. In het Beursspel geeft Janneke elke week een korte les voor starters. Want als een blondje het kan...

Kijk nu de eerste aflevering van Blondjes beleggen beter terug. Deze week vertelt Janneke waarom je überhaupt zou moeten beginnen. Ook in onzekere tijden. 

Win een gesigneerd boek van Janneke Willemse 

Speel mee met het RTL Z Beursspel en maak elke week kans op een gesigneerd exemplaar van Janneke Willemse haar boek 'Blondjes beleggen beter'. Daarin vertelt Janneke uitgebreid over de lessen die zij zelf als belegger leerde. 

In het Beursspel beleg je met een fictief startkapitaal van een ton in verschillende producten op de beurs. Op die manier maak je zonder risico spelenderwijs kennis met beleggen en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen.