RTL Z Beursspel

Win een dag leven als miljonair met het RTL Z Beursspel

05 oktober 2020 17:20 Aangepast: 12 november 2020 07:55
Beeld ter illustratie Beeld © Getty Images

Ook dit jaar spelen we weer het RTL Z Beursspel. Leer beleggen met een ton en maak kans op unieke prijzen. Waaronder een dag leven als miljonair. Het Beursspel start op 12 oktober.

Met een fictief bedrag van maar liefst honderdduizend euro, leer je in het RTL Z Beursspel spelenderwijs de werking van de beurs. Je kunt jouw ton naar eigen smaak en inzicht beleggen om te leren, maar ook om mooie prijzen te winnen. 

De deelnemer die dit jaar het hoogste rendement heeft na zes weken handel, wint een dag leven als miljonair. Dus meld je aan, beleg je ton en win die prachtige prijs!

Een dag leven als miljonair 

Dacht jij dat luxe alleen voorbehouden was aan mensen die op de echte beurs succes hebben? Dan heb je het mis! Ook de winnaar van het Beursspel mag zich eventjes een rijk man of vrouw wanen. 

Dit najaar geven we namelijk een unieke prijs weg: Een dag leven als miljonair. 

  • 1. Een weekend lang genieten voor 2 personen in een luxueuze Villa mét wellness faciliteiten op de Veluwe bij Landgoed de Scheleberg, aangeboden door Topparken
  • 2. Een heerlijk diner mét wijnarrangement in het top-restaurant van het luxe Conservatorium Hotel, aangeboden door het Conservatorium Hotel
  • 3. Een exclusieve Aston Martin DBX mét chauffeur die je in stijl van de Villa naar het restaurant brengt, aangeboden door Kroymans Hilversum

Het RTL Z Beursspel opent voor de winnaar 24 uur lang deuren die meestal gesloten blijven. 

Beursspel op TV

Vanaf 15 oktober is het Beursspel ook weer op op tv te zien bij RTL Z. Elke donderdag om 9:45 u praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra je bij over de tussenstand en het meest opvallende beursnieuws. In de uitzendingen op vrijdag om 10:15 delen de drie deskundigen hun tips om je rendement in het spel te vergroten en vertellen ze hoe je na het Beursspel de stap zet om ook in het echt te gaan beleggen. 

Ook online houden we je dagelijkse op de hoogte, onder meer via onze beursspel pagina en natuurlijk via Facebook.

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van