Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Beursspel TV

Aflevering 16: Derivaten en het beschermen van je portefeuille

20 december 2019 12:42

Het RTL Z Beursspel is gespeeld en de winnaar is bekend. Janneke Willemse blikt terug op de belangrijkste ontwikkelingen in het spel. Samen met Jim Tehupuring en Durk Veenstra bespreekt ze het laatste nieuws. Met deze week alles over derivaten en het beschermen van je portefeuille.

Kees den Boer uit Renesse gaat er met de winst vandoor in het RTL Z Beursspel. En ook binnen de studentencompetitie is de winnaar bekend. De studentenbeleggers van B&R Eindhoven verslaan met 99 cent verschil de beleggers van Duitenberg. We gaan bij ze langs, zodat ze alles kunnen vertellen over deze spannende eindstrijd.

Durk Veenstra is er ook weer bij en hij vertelt hoe je het beste een beleggingsportefeuille kunt beschermen nu de beurs op een all time high staat.

Ook is er weer een nieuwe aflevering van Jim & Janneketaal waarin wordt uitgelegd wat derivaten precies zijn en hoe je er het beste mee kunt handelen.

Het RTL Z Beursspel 

In het RTL Z Beursspel kun je leren beleggen met een fictief bedrag van honderdduizend euro. Wie met zijn ton het meeste rendement behaald wint een reis naar New York.

De winnaar is bekend, maar het spel begint binnenkort opnieuw. Hou www.rtlzbeursspel.nl in de gaten voor het laatste nieuws. 

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van