Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Beursspel TV

Aflevering 13: Spannende eindstrijd in het Beursspel

12 december 2019 12:43 Aangepast: 12 december 2019 13:01

Met nog maar twee dagen te gaan, praat Janneke Willemse je bij over de belangrijkste ontwikkelingen rondom het Beursspel. Samen met Jim Tehupuring en Durk Veenstra bespreekt ze het laatste nieuws en bekijkt ze hoe de koplopers het doen.

In deze aflevering van het RTL Z Beursspel bespreken Janneke Willemse en Jim Tehupuring wat het voor de beurzen kan betekenen dat de Britten vandaag naar de stembus gaan. Hoe je daar in het Beursspel op inspeelt kan belangrijk zijn, want het is spannend aan de top van het klassement.

Durk Veenstra is er ook weer bij en hij bespreekt naar welke indicatoren je het beste kunt kijken. In het spel heb je wellicht een andere strategie nodig dan wanneer je met echt geld belegt. 

Verder nemen we een kijkje bij de studentenbeleggers van Duitenberg in Enschede. Ze staan bovenaan in de studentencompetitie met een rendement van 31 procent. De studenten vertellen met welke strategie zij beleggen.

Bekijk het hier.

Het RTL Z Beursspel 

In het RTL Z Beursspel kun je leren beleggen met een fictief bedrag van honderdduizend euro. Wie met zijn ton het meeste rendement behaald wint een reis naar New York.

Meld je dus snel aan via www.rtlzbeursspel.nl Deelname is gratis. 

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van